Wereldwijd 1.500.000 bezoekers voor Bon Bini

Wereldwijd zien 1.500.000 bezoekers de bon bini bioscoopfilms.

Vandaag valt in Nederland de 1,5 miljoenste bezoeker wereldwijd van de zeer succesvolle BON BINI bioscoopfilms van producent Kaap Holland Film: BON BINI HOLLAND, BON BINI HOLLAND 2 en BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE. De komedie BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE met Jandino Asporaat in de hoofdrol is momenteel in 110 Nederlandse bioscopen te zien. Na de uitverkochte zalen in Nederland is de film ook succesvol geopend in België en op de ABC-eilanden. BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE is de eerste Nederlandse bioscoopfilm van dit jaar die na de heropening van de bioscopen de Gouden Film wist te bemachtigen.

Internationaal succes

De Nederlandse komedie BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE wist in een razend tempo na de heropening weer de Nederlandse bioscopen te veroveren. Ondanks de coronamaatregelen gaan de bezoekers in grote getalen naar BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE. Ook in België, waar de film op 9 juni in release is gegaan, is de film in meer bioscopen te zien dan bij de release van BON BINI HOLLAND 2. Op de ABC-eilanden ging de film op 10 juni in release en behaalde tijdens het openingsweekend dezelfde resultaten als bij BON BINI HOLLAND 2.

Bon Bini

BON BINI HOLLAND en BON BINI HOLLAND 2 waren eerder grote publieksfavorieten in Nederland en het buitenland. Op Curaçao zijn BON BINI HOLLAND en BON BINI HOLLAND 2 de best bezochte Nederlandse films ooit. Daarnaast werden BON BINI HOLLAND en BON BINI HOLLAND 2 beiden beloond met het Gouden Kalf voor Beste Film, verkozen door het Nederlandse publiek.   

De makers

BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE is geproduceerd door producent Maarten Swart voor Kaap Holland Film (onder andere de New Kids films, Bro’s Before Ho’s, Ron Goossens Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland 1 & 2, De Marathon, Jackie en Het Diner) in co-productie en samenwerking met Het Huis van Asporaat (Bon Bini Holland 1 & 2) en Huntu Productions. De film is het speelfilmdebuut van de succesvolle commercialregisseur Jonathan Herman en is geschreven door Michel Bonset (Kattenoog), Jandino Asporaat (Bon Bini Holland 1 & 2), Maarten Swart (Bon Bini Holland 2) en Anjali Taneja (Het Huis Anubis, Hart Beat). De film is tot stand gekomen met een bijdrage van het Nederlands Filmfonds. Filmdistributeur WW Entertainment is verantwoordelijk voor de uitbreng van de BON BINI films.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl