Start opnames Bon Bini Bangkok Nights

Het zeer succesvolle Bon Bini Holland keert terug met gloednieuwe actiekomedie Bon Bini: Bangkok Nights 

De filmopnamen van BON BINI: BANGKOK NIGHTS zijn gestart en worden deze zomer opgenomen in Thailand, Nederland en Ghana. Naast Jandino Asporaat, keren onder andere
de bekende F.C. Kippers Phi Nguyen, Sergio Romero IJssel en Alpha Oumar Barry terug in dit nieuwste deel van de succesvolle Bon Bini-reeks. De voorgaande delen Bon Bini Holland 1, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 trokken wereldwijd meer dan 2,1 miljoen bezoekers naar de bioscoop en werden alle vier bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek. In dit nieuwe hoofdstuk verruilt de geliefde F.C. Kip-crew het relaxte Curaçao voor het broeierige en chaotische Bangkok, waar ze je meenemen op een bloedstollend avontuur. BON BINI: BANGKOK NIGHTS belooft een wild ride te worden vol actiescènes, spectaculaire stunts en natuurlijk, een overdosis aan hilariteit.

Het verhaal

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road. Slapen doe je maar overdag, want dit is BON BINI: BANGKOK NIGHTS… 

Cast

De favoriete karakters uit de voorgaande films worden al jaren vertolkt door Jandino Asporaat, Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen en zullen ook weer te zien zijn in de nieuwe film. De verdere aanvulling van de cast belooft daarnaast een feest van herkenning te worden voor de BON BINI-fan, deze namen worden later dit jaar bekendgemaakt.

De Bon Bini-reeks

Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 waren eerder grote publiekssuccessen in Nederland en het buitenland. Wereldwijd zagen meer dan 2.1 miljoen bezoekers de bioscoopfilms. Op Curaçao zijn Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini Holland 3 de best bezochte Nederlandse films ooit. Daarnaast werden Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 alle vier door het Nederlandse publiek bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek. Bon Bini Holland 3 won daarnaast de ZAPP Award voor beste film.

Over de makers

BON BINI: BANGKOK NIGHTS wordt geregisseerd door Pieter van Rijn, geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat en Maarten Swart en geproduceerd door Kaap Holland Film in nauwe samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions.

BON BINI: BANGKOK NIGHTS wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (onder andere Ron Goossens, Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland 1, 2 en 3, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat, WW Entertainment en Huntu Productions. BON BINI: BANGKOK NIGHTS is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat en Maarten Swart. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds.

Distributeur WW Entertainment brengt de film op 20 december 2023 in de Nederlandse bioscopen..

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl