Stagiaire gezocht

Ben jij een filmliefhebber en droom je van een ‘baan’ in de entertainmentbranche? Doe je een relevante HBO studie in de richting van communicatie/marketing? Kom dan stage lopen bij WW Entertainment.

Vanaf 24 januari 2024, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) op de afdeling Marketing & Publiciteit die zal meewerken met het team. Het betreft een stage voor minimaal 4 maanden voor 5 dagen in de week.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitzetten en opvolgen van promotionele acties, voornamelijk online. Je ontwerpt creatieve uitingen voor social media en PR en onderhoudt de verschillende social media kanalen. Je maakt publiciteitsmappen en houdt knipsels, recensies en quotes bij. Je plant persvoorstellingen in en bent aanwezig bij persdagen, events en premières en ondersteunt hierbij. Bij dit alles werk je nauw samen met het marketing team en ondersteunt de marketeers en PR manager in hun werkzaamheden.

Over WW Entertainment

WW Entertainment is één van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs in de Benelux. Jaarlijks brengen wij diverse films uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen en op andere distributieplatforms. WW Entertainment heeft ook een nauwe samenwerking met diverse Nederlandse producenten, zo werken we momenteel aan onder andere Bon Bini Bangkok Nights.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste aanpakker (proactief), stressbestendig en een doorzetter. Je hebt affiniteit met PR, Marketing en Film en geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij kunt goed multitasken, want je zult werken op verschillende projecten tegelijk. Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Je bent leergierig en vertrouwd met Microsoft Office. Ervaring met het Adobe pakket, zoals Photoshop is een pré. En uiteraard beschik je over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede kennis van Engels is een pré.

En wat mag jij verwachten?

  • Een stageplek bij een hele leuke filmdistributeur
  • Een echte meewerkstage met veel verantwoordelijkheid en waar je ruimte krijgt voor jouw eigen ontwikkeling
  • Ons kantoor in Amsterdam Noord is een fantastische en inspirerende omgeving voor jouw stage
  • Een maandelijkse stagevergoeding van 350 euro (op basis van 40 uur)
  • Een hoop leuke collega’s!

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en cv naar info@wwentertainment.nl