FILMDEBUUT VOOR ROB KEMPS
IN ‘HET FEEST VAN TANTE RITA 2 DE CHOCOBOM’.
OPNAMES ZIJN VAN START GEGAAN.

FILMDEBUUT VOOR ROB KEMPS IN ‘HET FEEST VAN TANTE RITA 2 DE CHOCOBOM’. OPNAMES ZIJN VAN START GEGAAN.

Foto: Annemieke van der Togt

De opnames van de bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom zijn gestart. Rob Kemps maakt hierbij zijn filmdebuut en zal de rol van Ko Bonoca vertolken.

‘Het is te gek dat ik een rol heb bemachtigd in Het Feest van Tante Rita 2. Mijn kinderen zijn fan en deze rol kon ik daarom zeker niet voorbij laten gaan. Ik kijk uit naar de komende draaiperiode’ aldus Rob Kemps.

De opnames zullen wederom o.a. plaatsvinden op vakantiepark Beerze Bulten. Naast Kemps zullen ook Marjolijn Touw, Rik Hoogendoorn, Dennis Willekens, Duco Bunschoten en Joanne Telesford te zien zijn in de film. Bovendien zullen bekende gezichten uit de eerste film, zoals Edsilia Rombley, Pim Muda, Esther Mbire en Piet Tomassen, terugkeren in hun geliefde rollen.

Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom wordt op 24 juli 2024 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

Over de film

De familie Dubbel, bekend van Het Feest van Tante Rita 1, doet mee aan de chocoladewedstrijd van Ko Bonoca (Rob Kemps). Als er iets heel erg mis gaat in de chocolaterie moeten Lulu (Esther Mbire) en haar ouders een nieuw onderkomen vinden. Ze verkassen naar de camping waar de, nog steeds wat chaotische, moeder Chanelle (Edsilia Rombley) het animatieteam gaat leiden. Vader Jan (Pim Muda) runt de keuken en werkt tegelijkertijd aan zijn nieuwe chocoladerecept. Tante Rita is ook weer van de partij en maakt overal een feestje van terwijl Lulu goed bevriend raakt met Max (Duco Bunschoten) die ook op de camping werkt. Als Ria Bakzeil, een ietwat kakkineuze dame, lucht krijgt van de deelname van de Dubbels aan de chocoladewedstrijd en deze steeds dichterbij komt gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt. Lulu schakelt de hulp in van haar vertrouwde vriend VWO om te ontdekken wat er aan de hand is. Lukt het VWO (Piet Tomassen) om de saboteur te vinden, wat spookt de baas van de camping allemaal uit en wie wint uiteindelijk de chocoladewedstrijd?

Met o.a. Esther Mbire, Duco Bunschoten, Pim Muda, Edsilia Rombley, Piet Tomassen, Rob Kemps, Marjolijn Touw, Rik Hoogendoorn, Joanne Telesford en Dennis Willekens.

Over de makers

De film Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom is naar een idee van Arnan Samson en Bas Wesseling. De regie is in handen van Dennis Bots die eerder succesvolle films als Zoop, het Huis Anubis, Engel en ook Het Feest van Tante Rita heeft geregisseerd. Het scenario is geschreven door Sander de Regt en Maarten van den Broek. De muziek is van Minidisco, Jan van der Plas en Didi Dubbeldam. De film wordt geproduceerd door BazarMedia, producent van de eerste film, Het Feest van Tante Rita en de succesvolle theatershows Zin in Zappelin Live, Social Squad en De Grote Slijmmusical.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl