Grootste openingsdag in de Bon Bini franchise

Grootste openingsdag in de Bon Bini franchise

BON BINI HOLLAND 3 behaalde gister de grootste openingsdag binnen de BON BINI HOLLAND franchise. Met een opening van 13.227 bezoekers en € 130.000,- heeft de vierde film de meest succesvolle openingsdag uit de gehele BON BINI reeks. Daarnaast noteerde de film ook direct de nummer 1 positie in de bioscopen.

Broederliefde brengt titelsong voor Bon Bini Holland 3 uit 

Na het grote succes van de hit van Broederliefde en Jandino Asporaat bij de film Bon BINI HOLLAND 2, lanceerden de vrienden vannacht de titelsong voor BON BINI HOLLAND 3.  Het nummer ‘Entanglements’ is onder andere terug te horen in de eindscène van de komische film. In de videoclip is Jandino samen met de jongens van Broederliefde te zien. Ook worden er beelden vertoond uit de nieuwe bioscoopfilm. BON  BINI HOLLAND 3 is voor iedereen en draait sinds gister in de Nederlandse bioscopen.

Broederliefde

Broederliefde bestaat uit Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms. De groep verkoopt elk poppodium uit, ze stonden op Lowlands, Pinkpop, Hoofdpodium Noorderslag, Appelsap, Concert At Sea, Vrienden van Amstel, Paaspop, Pukkelpop en Solar. Alle hits van Broederliefde hebben minimaal platina status bereikt, waaronder ‘Ik Was Al Binnen ft. Frenna’, ‘Mi No Lob’, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me ft. Jan Smit’. In  juni 2019 wonnen zij de FunX Music Award in de categorie: Best group.

De plaat ‘ Entanglements ‘ werd geschreven door Javiënsley Dams, Emerson Akachar, Jerzy Miquel Rocha Livramento en Melvin Silberie. De componisten zijn Carlos Vrolijk en Okke Punt en de titelsong is geproduceerd door Project Money. De clip wordt vandaag uitgebracht door TN Publishing/ Hard Work Pays Off Publishing/CTM en Label Top Notch Music VOF.

Over de film

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

De makers

BON BINI HOLLAND 3 wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (Ron Goossens: Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat, WW Entertainment en Huntu Productions. BON BINI HOLLAND 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl