Gouden Film voor All Inclusive

Tibor Lukács en Jennifer Hoffman ontvangen Gouden Film voor All Inclusive

De komedie All Inclusive heeft de Gouden Film status behaald. In de komedie van Aniëlle Webster wordt de relatie tussen Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) zwaar op de proef gesteld, als Sylvie tijdens de vakantie in een All Inclusive resort aankondigt een pauze te willen lassen. Hoofdrolspelers Tibor Lukács en Jennifer Hoffman kregen de Gouden Film live uitgereikt in het televisieprogramma Tijd voor Max. Het is de zesde Gouden Film die dit jaar is overhandigd. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival, met ondersteuning van het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds. 

Over de film 

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Over de productie  

All Inclusive is geregisseerd door Aniëlle Webster (Wat is dat liefde, Huisvrouwen bestaan niet 1 & 2) naar het scenario van Dorien Goertzen en Richard Kemper. Greenfield Film Productions produceerde de film in samenwerking met Smart Film Invest, SoHo Schagen en Talpa Network. De cast van All Inclusive bestaat uit Tibor Lukács, Jennifer Hoffman, Aiko Mila Beemsterboer, Bing van Son, Frank Lammers, Jochum ten Haaf, Sheila Payne, Sara Afiba, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thijs Boermans, Tine Cartuyvels, Matthijs van de Sande Bakhuyzen. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Production Incentive en Abraham Tuschinski Fonds. Distributeur WW Entertainment brengt All Inclusive in meer dan honderd bioscopen.

Over de Film Awards 

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival, het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.   

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl