Extra voorstellingen wegens overweldigend succes voor bioscoopfilm Antoon Engel

Extra voorstellingen wegens overweldigend succes voor bioscoopfilm Antoon Engel

De exclusieve vertoningen van de bioscoopfilm ANTOON - ENGEL van sterartiest ANTOON worden wegens groot succes doorgezet tijdens de meivakantie.  Op 20 maart jl kondigde de jonge ster de release van de film aan op. Binnen no-time waren de bioscoopzalen op 21 en 23 april gevuld. WW Entertainment en FCCE maken vandaag bekend dat de film vanaf 28 april, tijdens de meivakantie, ook nog te zien zal zijn in bioscopen door het hele land.

ANTOON: “Ik zie het echt als compliment dat er nu al zoveel fans zijn die de film ANTOON - ENGEL willen gaan kijken. Normaal gesproken ga ik er vanuit dat mensen me vooral kennen van m’n muziek en optredens; dat is het belangrijkste voor mij. Daarom vertel ik normaal gesproken niet zoveel over mijn privé leven. Maar van jongs af aan liep er voor de lol wel altijd een camera met me mee… ook toen ik nog helemaal niet bekend was. Nu er de afgelopen jaren zoveel is gebeurd in mijn leven, zowel wat carrière betreft als in mijn privé omstandigheden, kreeg ik het gevoel dat ik het verhaal één keer goed moest vertellen. En dat hebben we gedaan in deze film! Ik ben heel nauw betrokken geweest bij de productie en daarom ben ik ook echt trots op deze film… Dit is mijn verhaal; dit is wie ik ben.”

ANTOON - ENGEL gaat op 16 april in première en is op 21 en 23 april en vanaf 28 april alleen te zien in de bioscoop. 

Kaarten voor de exclusieve vertoningen van de bioscoopfilm  ANTOON – ENGEL zijn te koop via de plaatselijke bioscopen en via www.antoondefilm.nl

Over de film

Vanaf het uitverkochte Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn uitzinnige fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen. Aan het woord komen onder andere zijn familie, zo zien we hem letterlijk bij oma aan de keukentafel, maar ook mede-artiesten als BIG2 en Ronnie Flex die destijds direct de potentie van ANTOON zagen.

Het verhaal van ANTOON is er één van vastberadenheid; als je echt iets wil en er helemaal  voor gaat, kun je alles bereiken. In een aantal jaar groeide de nu 21 jarige Valentijn uit tot een pop-fenomeen in Nederland. Inmiddels heeft ANTOON meerdere top 10 hits op zijn naam staan en stapelen de gouden en platina platen zich op…. achter zijn bank in de woonkamer. Het verhaal van de eigenzinnige ANTOON kent vele hoogtepunten, maar ook met één persoonlijke tragedie, wanneer zijn moeder overlijdt na een ernstig ziekbed. Gelukkig vindt de jonge ster keer op keer zijn kracht in iets waar hij het meest van houdt…muziek.

ANTOON - ENGEL laat zien hoe talent, doorzettingsvermogen en een klein beetje geluk je naar de muzikale top van Nederland kan brengen. Beleef nog één keer de hoogtepunten van het Ziggo Dome concert op het witte doek en neem een duik in dit zeer persoonlijke verhaal van ANTOON.

Roddels

Op 23 maart heeft ANTOON de single Roddels ft Frenna uitgebracht. Deze song combineert 2 unieke sounds: die van Frenna, de meest gestreamde artiest van Nederland in 2019 met hits als ‘My Love’ en ‘Verleden Tijd’ op zijn naam en die van ANTOON. Deze track is ook te horen in de trailer van ANTOON - ENGEL. Gelijktijdig met de film zal het gelijknamig album ‘Engel’ verschijnen. Dit album is een tijdloos document met de muziek uit de afgelopen periode, waaronder ‘Hallo’, ‘Leuk’, ‘Vluchtstrook’ en ‘Oliva’. ‘Roddels’ komt uit via Dreamteam Music.

Makers

ANTOON - ENGEL is geproduceerd door FCCE. Credits: interviews: Saul van Stapele, camera: Sjors Ruijter, editing: Remco Stoppelenburg, muziek: Valentijn Verkerk, producent: Justus Verkerk & Wilco Wolfers.

ANTOON - ENGEL wordt op 21, 23 april en vanaf 28 april 2023 door filmdistributeur WW Entertainment landelijk in meer dan 100 theaters in de bioscoop gebracht.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden.

Privacyverklaring