EERSTE BEELDEN VAN DE NIEUWE NEDERLANDSE BIOSCOOPFILM
EXPEDITIE CUPIDO

EERSTE BEELDEN VAN DE NIEUWE NEDERLANDSE BIOSCOOPFILM
EXPEDITIE CUPIDO

Vanaf vandaag is de trailer te zien van de nieuwe Nederlandse, zwoele komedie EXPEDITIE CUPIDO, met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Donny Ronny, Niels Oosthoek en Janice Blok. Wanneer de opnames van het romantische reality-programma Expeditie Cupido op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan, moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Terwijl de orkaan over hen heen raast en het leven voor- en achter de schermen zich met elkaar vermengen, komt ieders ware aard naar boven. Want wat speelt er zich nou écht af wanneer de camera is gestopt met draaien? Met een knipoog naar de bekende reality-shows neemt het team van Expeditie Cupido ons vol verlangen mee op een sensueel avontuur vol liefde, afgunst, oppervlakkigheid, teamwork en vriendschap.

 

EXPEDITIE CUPIDO is deze zomer vanaf 18 juli alleen in de bioscoop te zien.

Het verhaal
Wanneer de opnames van het romantische ‘Reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Een avontuurlijke over-the-top komedie vol humor, seks, geweld en toch stiekem met een hart van goud.

Cast
Naast Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Donny Ronny, Niels Oosthoek en Janice Blok worden rollen vertolkt door Victor Löw, Jolijn Henneman, Moïse Trustfull, Lamara Strijdhaftig, Alkan Çöklü, Bertrie Wierenga, Robbert Bleij, Nick Golterman, Shane Redondo en Tom van Kessel.

Makers
De regie van Expeditie Cupido is in handen van Erwin van den Eshof (Misfit, Popoz), naar het scenario van Johan Paul de Vrijer (Herres, Vakkenvullers). De film is een coproductie van Edvard van ’t Wout van 2CFILM en Joeri Jansen van Paradise Media. Filmdistribiteur WW Entertainment brengt Expeditie Cupido deze zomer uit in de Nederlandse bioscopen.

Over de producenten
Edvard van ’t Wout is eigenaar van 2CFILM en sinds 1998 actief in de media- en entertainmentindustrie. Hij heeft in de afgelopen jaren tientallen succesvolle speelfilms en documentaires geproduceerd, waaronder Hartenstraat, Jack Bestelt Een Broertje, Silverstar, Kelly en Zomer in Frankrijk. Zes films hebben een Gouden Film award behaald en een documentaire een Kristallen Film. Voorafgaand aan zijn carrière als speelfilmproducent produceerde hij internationale bedrijfsfilms en TV-commercials. Edvard is lid van de Dutch Academy for Film en de NCP.

Paradise Media is toegewijd aan het creëren van formats met universele waarden en het produceren van hoogwaardige content die niet beperkt is door tot een doelgroep, genre of platform. Onze missie is om creatief, onbekend talent een kans te geven door een brug te slaan naar verschillende projecten in combinatie met (prijswinnende) professionals. Momenteel ontwikkelt Paradise Media verschillende (internationale projecten) en heeft het de ambitie om te opereren als een onafhankelijke accelerator van hoogwaardige content.

De film ‘EXPEDITIE CUPIDO’ wordt op 18 juli 2024 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

Download hier de poster, trailer en stills.