De vrolijke kinderfilm
Beestenboel aan Boord
vanaf 14 februari in de bioscoop

DE AVONTUURLIJKE ANIMATIE KINDERFILM BEESTENBOEL AAN BOORD

draait vanaf 14 februari in de bioscoop

Treed binnen in de kleurrijke wereld van Beestenboel aan Boord, waar vrolijke melodieën de toon zetten en een klassiek verhaal een nieuwe, speelse wending krijgt. Deze frisse benadering, doordrenkt met humor en avontuur, belooft een onvergetelijke ervaring voor kinderen tot 12 jaar. De Nederlandse stemmen van de hoofdpersonages worden vertolkt door Thijs Steenkamp, Wiebe-Pier Cnossen en Marcel Jonker. Samen nemen ze de jonge kijkers mee op een waanzinnige reis vol muziek, humor, prachtige animatie en nieuwe ontdekkingen. Stap aan boord en doe met ons mee! 

Over de film
Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek op waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. Met hun vriendschap – en levens – op het spel, zoeken ze hulp bij Susana, de behulpzame kleindochter van Noach. Hun plan is om stiekem de ark binnen te glippen. Helaas lukt het Susana niet om haar vrienden te helpen. Vini en Tom halen alles uit de kast om aan boord van de ark te komen en onder leiding van Alfonso de kakkerlak, slagen zij er uiteindelijk in. Hier begint het échte avontuur: ze gaan de strijd aan met Baruk de leeuw, die de sterke dieren voortrekt ten koste van de kleine, zwakkere dieren… 

Over de makers
Het regieduo Sérgio Machado en Alois Di Leo heeft gezamenlijk de leiding genomen over de film. Sérgio staat bekend om zijn eerste film Lower City, waarbij de productie maar liefst 30 prijzen in de wacht sleepte, zowel in Brazilië als internationaal. Onder deze prijzen bevindt zich de prestigieuze Young Award op het Cannes Festival. Beestenboel aan Boord is een Braziliaans-Indase co-productie van de gerenommeerde productiehuizen Gullane en VideoFilmes. De film wordt in Nederland uitgebracht door de distributeur WW Entertainment.

De persvoorstelling vindt plaats op vrijdag 9 februari om 13:30 bij WW Entertainment in Amsterdam, Meeuwenlaan 100.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl