Cast nieuwe bioscoopfilm Casa Coco bekend

Cast nieuwe bioscoopfilm Casa Coco bekend 

De bioscoopfilm Casa Coco zal dit najaar in de bioscoop te zien zijn. Naast Joke Bruijs en Gerard Cox die de hoofdrollen op zich nemen, zullen ook Katja Schuurman, Richard Groenendijk, Loes Luca, Frederique Spigt, Oscar Aerts, Tania Kross, Chris Tates, Gijs de Lange en Pamela Teves te zien zijn in deze Rotterdamse feelgood film voor oud én jong.

Opnames

Casa Coco gaat over een pensionhoudster op Bonaire die na vele jaren haar jeugdliefde, samen met andere Rotterdamse vakantiegangers, mag verwelkomen op het eiland. De opnames van de film vinden momenteel plaats op Bonaire. Tijdens de opnames wordt er strikt aan de richtlijnen en protocollen die in samenspraak met het Nederlands Filmfonds zijn opgesteld gehouden, het COVID-19 AV protocol. Dit protocol wordt branche breed gebruikt en zorgt ervoor dat iedereen in de film en TV veilig kan blijven werken. Iedereen van de cast en de crew is van tevoren getest en ter plekke worden ook testen uitgevoerd, conform het protocol. Op de set is een COVID-manager aanwezig die zorgt dat de regels van het protocol worden nageleefd. Ook zijn er verschillende ‘productieringen’ zodat cast en crew elkaar niet onnodig tegenkomen op de set.

Cast

Joke Bruijs en Gerard Cox vertolken de hoofdrollen in Casa Coco. Joke en Gerard waren in het echte leven ook 10 jaar lang met elkaar getrouwd, dus geliefden spelen in Casa Coco voelt voor hen vertrouwd. Het is ook niet de eerste keer dat zij samen op het witte doek te zien zijn, ze waren namelijk eerder te zien in ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Voor de overige castleden hebben de producenten gezocht naar onder andere (Rotterdamse) humor en chemie.
Naast Joke en Gerard zijn ook Katja Schuurman, Richard Groenendijk (De Jopie Parleviet Show), Loes Luca (Huisvrouwen Bestaan Niet, Mi Vida), Pamela Teves (Weerzienwekkend), Frederique Spigt (Weemoedt), Oscar Aerts (Meskina), Chris Tates (Meiden van de Herengracht), Tania Kross (Toren C), Bruni Heinke (Goede Tijden Slechte Tijden), Carolien van den Berg (De Spa), Nerah Dundas en Mike Libanon (Kill Switch) te zien in de komedie Casa Coco.

Het verhaal

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een Pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleun’s jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn. Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen Pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lukt het Toon het Pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren?

Makers

De film wordt geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) en met Messercola (De Grote Sinterklaasfilm, Expeditie Vos). De film wordt geregisseerd door Bob Wilbers (Expeditie Vos, Dokter Tinus) en het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp (Weg van jou, Divorce), Maria Goos (Cloaca, La Famiglia) en Peter Römer (Baantjer, Gooische Vrouwen). Casa Coco wordt eind 2021 door distributeur WW Entertainment in de bioscoop uitgebracht.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl