Binnenkort in de bioscoop:
Pip en Pelle en het hart van Molonië

Feest van herkenning voor jong en oud met gerenomeerde cast in nieuwe oer-Hollandse bioscoopfilm Pip en Pelle en het hart van Molonië

Sterre Koning, Wieteke van Dort, Edo Brunner, Peter Lusse, Serge Henri Valcke en John Jones zijn vanaf 23 augustus te zien in de nieuwe familiefilm Pip en Pelle en het Hart van Molonië. In deze hartverwarmende bioscoopfilm nemen Pip en Pelle ons mee op een avontuurlijke reis naar Molonië; Een verborgen rijk gevuld met magie en spannende uitdagingen. De bekende kinderkarakters Pip en Pelle, gespeeld door Sacha van Blokland en Ydwer Bosma, veroveren al 10 jaar lang de harten van jonge kijkers met hun succesvolle theatervoorstellingen.

Over de film

Als Pip en Pelle per toeval een magisch hart in handen krijgen, blijkt dit gestolen te zijn uit het ondergrondse land ‘Molonië’. Sinds de diefstal is letterlijk het hart uit het land verdwenen. Iedereen die er woont huilt de hele dag en mist hartenwensen. Pip & Pelle zijn, samen met hun beste vriend Arie de Postbode, vastbesloten om dit hart terug te brengen naar Molonië!Het wordt een avontuurlijke tocht vol gevaar. Een verlaten stad, ondergrondse gangenstelsels, woeste zeeën, een mysterieuze dame, geheimzinnige dorpen, treinachtervolgingen en onverwachte wendingen… En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog de boeven Pluun en Grim. Lukt het hen om op tijd het hart naar Molonië te brengen en uit handen van deze twee schurken te blijven?

Over de makers

De film is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door duizendpoot Ydwer Bosma, die tevens Pelle speelt in het duo Pip en Pelle. Ook was hij verantwoordelijk voor de titelsong en de montage van de film.Pip en Pelle en het hart van Molonië wordt door filmdistributeur WW Entertainment op 23 augustus uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.“Pip en Pelle en het hart van Molonië” is een hartverwarmende familiefilm boordevol humor. Deze film markeert tevens het 10-jarig bestaan van Pip en Pelle, twee geliefde personages die eerder films en series exclusief voor RTV Noord Holland hebben gemaakt. In de afgelopen jaren hebben ze tienduizenden bezoekers en kijkers mogen verwelkomen tijdens hun theateroptredens en evenementen.

De muziek

De muziek in de film is gecomponeerd door Ydwer Bosma en Jaco van der Steen. Jaco van der Steen is een zanger, muzikale duizendpoot en songwriter/producer, die onder andere 14 jaar lang met The Dutch Eagles heeft opgetreden en sinds 2019 met zijn eigen band The Dashboard Danglers. Hij schrijft al jaren samen muziek met Boudewijn de Groot en heeft nummers gecomponeerd, zoals “Echte Liefde” voor “Gooische Vrouwen” en heeft gewerkt met artiesten als Tino Martin, René Froger, Veldhuis en Kemper, en Frans Duijts.

In samenwerking met De Voedselbank, kunnen tijdens de première en voorpremière van “Pip en Pelle en het hart van Molonië” kinderen via De Voedselbank gratis naar de film.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl