BIJZONDERE BIOSCOOP ERVARING VOOR PEUTERS EN KLEUTERS MET
DE GROTE POPPENKAST FILM

Een unieke bioscoopervaring voor de jongste generatie

De Grote Poppenkast Film biedt peuters en kleuters een speciale bioscoopervaring. Met het licht aan en het geluid iets zachter, is de film aangepast aan de gevoeligheid van jonge kinderen. Tijdens de ongeveer 60 minuten durende voorstelling krijgen de kleintjes de kans om op een vriendelijke manier kennis te maken met de beleving van de bioscoop. De Grote Poppenkast Film ondersteunt op een vriendelijke, betrokken en creatief uitdagende wijze de ontwikkeling van de fantasie van kinderen vanaf 3 jaar. De onmiskenbare magie die de poppen op kinderen uitoefenen, maakt deze film tot een perfect tegenwicht ten opzichte van de gangbare animatiefilms.

Neem deel aan dit bijzondere avontuur peuters en kleuters laat kennismaken met de betoverende wereld van De Grote Poppenkast Film. Een (eerste) bioscoopervaring die niet alleen vermaakt, maar ook lachen, leren en fantasie combineert voor de allerkleinsten.

Over de film In de betoverende wereld van De Grote Poppenkast Film gaan de deuren open naar een magische plek in de bioscoop, waar alles mogelijk is. Hakim Traïdia (Sesamstraat) en zijn vrienden nemen je mee in de wonderlijke wereld van de poppenkast: een onvergetelijk avontuur vol lachen, meezingen en belangrijke levenslessen.

We maken kennis met Imperia, de strenge maar rechtvaardige burgemeester van de poppenkast, Keck, de dappere politieagent, Flinky, de ondeugende jongen, Pipa, het lieve en pittige meisje, Spokus de goochelaar, en Pup de Puppy, een schattig hondje dat niet durft te blaffen maar wel kan brullen als een leeuw.

De film dompelt kinderen onder in spannende thema’s zoals ruzie, spelen, op vakantie gaan, en jarig zijn, allemaal op een manier die zowel vermakelijk als leerzaam is. Ieder thema eindigt met een liedje over dit onderwerp. Bovendien komt de magie écht tot leven door de aanwezigheid van kinderen die tussendoor actief en enthousiast deelnemen aan de voorstelling en meezingen.

De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!

Over de makers

De Grote Poppenkast Film is gebaseerd op het creatieve idee van Jan Morriën, die werd geïnspireerd door zijn kleinzoon Bram. Morriën schreef niet alleen de teksten, maar leidde ook het maakproces van de poppen, waarvoor Ennadien Blink verantwoordelijk was. Daarnaast componeerde Morriën liedjes, nam hij ze op en voerde hij de productie van de afleveringen uit.

De regie van De Grote Poppenkast Film ligt samen met Morriën in handen van Jeffrey de Vore, een bekende naam dankzij zijn werk aan Misfit (2017) en De Allergrootste Slijmfilm (2022). Filmdistributeur WW Entertainment brengt deze langverwachte film op 7 januari 2023 naar de bioscoop. De liedjes zijn nu al te beluisteren via de gebruikelijke kanalen zoals Spotify.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl