BEKIJK HIER DE ALLEREERSTE TRAILER VAN DE ACTIEFILM THE CROW MET BILL SKARSGÅRD

BEKIJK HIER DE ALLEREERSTE TRAILER VAN DE LANGVERWACHTE ACTIEFILM ‘THE CROW’ MET BILL SKARSGÅRD

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O’Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze hedendaagse remake van het geliefde verhaal exclusief te zien zijn in de bioscoop.

Over de film
Bill Skarsgård speelt de iconische rol van THE CROW in deze moderne herinterpretatie van de originele graphic novel van James O’Barr. Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) worden op brute wijze vermoord doordat de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Als Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, gaat hij op zoek naar hun moordenaars. Hierbij zal hij de werelden van de levenden en de doden moeten doorkruisen om wraak te nemen.

Over de cast
De hoofdrollen worden vertolkt door de getalenteerde Bill Skarsgård en FKA Twigs. Bill Skarsgård heeft zichzelf bewezen in prominente filmtitels zoals It (2017), It Chapter Two (2019), John Wick: Chapter 4 (2023) en Barbarian (2022). FKA Twigs, een bekende Britse zangeres, heeft eerder haar acteertalent getoond in films zoals Honey Boy (2019). Daarnaast speelt Danny Huston een belangrijke rol in de film. Huston is bekend van films als X-Men Origins: Wolverine (2009) en Wonder Woman (2017).

Over de makers
De film, onder leiding van regisseur Rupert Sanders, bekend van eerdere werken zoals Snow White and the Huntsman (2012) en Ghost in the Shell (2017), belooft een meeslepende ervaring te worden. In Nederland wordt THE CROW uitgebracht door de distributeur WW Entertainment.

THE CROW is vanaf 5 juni exclusief te zien in de bioscoop.

Benieuwd naar deze film? Neem dan contact op met filmpubliciteit@wwentertainment.nl